Evan Seinfeld (ex-Biohazard) a dat startul unui proiect hip-hop

534 vizualizări

Fostul vocalist al formației hibrid de hardcore punk-metal-hip hop, Evan Seinfeld, revine în industria muzicală, dar doar pe scena hip-hop. SVG$, noul său proiect, a lansat deja primul single pe care-l puteți asculta mai jos, apoi compara cu Biohazard pre-2012.

Ultima apariție a lui Seinfeld pe un material Biohazard e pe albumul „Reborn In Defiance”, primul album cu toți membrii originali ai formației după 18 ani. Odată cu plecarea lui, se pare că publicul n-a mai acordat așa multă atenție trupei, la ceva timp urmând să plece și chitaristul Scott Roberts. În prezent, formația are doar trei membri.

Actualul vocalist și bassist, Billy Graziadei, a confirmat că a pierdut legătura cu Evan odată cu plecarea lui din Biohazard. M-am simțit puțin… N-aș spune chiar „prost”, dar a durut. Dar sunt convins că a părăsit formația cu mult înainte de a pleca fizic din ea. Îi doresc tot binele, nu-i port pică, am trecut peste. 

Piesa lui Seinfeld e primul material muzical lansat sub aripa Inked Music, o ramură a companiei Inked, care are în vedere oamenii tatuați și cultura tatuajelor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*