Black Stone Cherry lansează videoclipul noului single, Out Of Pocket

Black Stone Cherry
Black Stone Cherry

Trupa americană Black Stone Cherry, au lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, Out Of Pocket. Vorbind despre noua piesă, solistul Chris Robertson, a spus: „Out Of Pocket este o melodie născută din sentimentul trăit de mine și de mulți alții în ultimii doi ani. Înfruntându-ți demonii, știi că trebuie să ieși la lumină mai puternic decât înainte.”

În octombrie anul trecut, bateristul Black Stone Cherry, John Fred Young, a făcut declarații pentru Loud TV. A spus că trupa a început să lucreze la continuarea albumului The Human Condition (2020) vara trecută. „Cred că sunt vreo opt melodii pe care le-am făcut acum. Și ne vom întoarce în decembrie și vom termina cu restul”, a spus el atunci.

În ceea ce privește direcția muzicală și lirică a noului material Black Stone Cherry, John a spus: „Primele șapte sau opt melodii pe care le-am făcut sunt grozave… Versurile lor sunt foarte sincere. Muzica este foarte heavy. Dar mai este și balada Black Stone Cherry sau chiar două, așa că… Nu pot da prea multe detalii, pentru că nici nu știu cum sună celelalte încă. Pentru că nu le-am terminat cu adevărat.”
În august anul trecut, vocalistul Black Stone Cherry, Chris Robertson, a declarat: „Avem nouă melodii complet scrise. Și încă vreo șapte pentru care trebuie să scriem versurile și să le terminăm.  Dar chiar ne-am ocupat de asta. Și este bun. Este heavy. Este și melodic. Cred că va fi un disc grozav.”

În ceea ce privește inspirația lirică pentru noile piese, Chris a spus: „Este o nebunie… Evident că scriem melodii care sunt distractive – precum Blame It On The Boom Boom și White Trash Millionaire. O mulțime de lucruri distractive, dar scriem și câteva melodii mai serioase.”

„E diferit, omule”, continuă el. „Am scris și alte chestii. Și este o nebunie. Pentru mine în acest moment, lucrurile care ies la iveală sunt foarte legate de moartea tatălui meu. Caut să înțeleg modul de a face față acestei pierderi și durerii. Caut a învăța să traiesc prin ea. Piesele serioase pe care le scriem sunt lucruri la care fie am asistat, fie le-am trăit”, a explicat Chris. „În afară de Rain Wizard sau câteva materiale folclorice, tot ceea ce am scris este ceva ce am trăit.”

Cel de-al șaptelea album de studio Black Stone Cherry, The Human Condition, a fost disponibil în octombrie 2020 prin Mascot Records/Mascot Label Group. Lansarea doar digitală a unei ediții extinse The Human Condition a fost disponibilă în august 2021. În iunie 2021, Black Stone Cherry a anunțat plecarea basistului Jon Lawhon. De atunci, a fost înlocuit de Steve Jewell Jr., chitaristul trupei Otis din Kentucky.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*