Black Stone Cherry vor lansa un nou single

Black Stone Cherry
Black Stone Cherry

Trupa din Kentucky, Black Stone Cherry, vor lansa un nou single, Out Of Pocket, joi, 12 ianuarie. Trupa a spus: „Cuvintele nu pot explica cât de încântați suntem să anunțăm asta în sfârșit. Suntem și mai încântați să auziți piesa.”

În octombrie anul trecut, bateristul Black Stone Cherry, John Fred Young, a făcut declarații pentru Loud TV. A spus că trupa a început să lucreze la continuarea albumului The Human Condition (2020) vara trecută. „Cred că sunt vreo opt melodii pe care le-am făcut acum. Și ne vom întoarce în decembrie și vom termina cu restul”, a spus el atunci. „Deci este o situație foarte, foarte cool.

„Avem propriul teatru în Kentucky, unde locuiește chitaristul Ben Wells. Facem spectacolele noastre acasă. Facem asta la fiecare doi ani, de Crăciun. Așa că am înregistrat tobele în acest teatru mare și frumos. Și pur și simplu sună incredibil. Chiar cântate de mine sună incredibil. Și mergem la mine acasă pentru a face vocea și chitările. Este grozav, cred că oamenilor le vor plăcea piesele.

„Am înregistrat The Human Condition în 2020”, a adăugat John. „Și am terminat acel album cu două zile înainte ca statul să ne închidă. Așa că am fost norocoși să reușim. Dar cred că probabil la anul, la începutul anului viitor, vom avea un nou album”.

În ceea ce privește direcția muzicală și lirică a noului material Black Stone Cherry, John a spus: „Primele șapte sau opt melodii pe care le-am făcut sunt grozave… Versurile lor sunt foarte sincere. Muzica este foarte heavy. Dar mai este și balada Black Stone Cherry sau chiar două, așa că… Nu pot da prea multe detalii, pentru că nici nu știu cum sună celelalte încă. Pentru că nu le-am terminat cu adevărat.”

În august anul trecut, vocalistul Black Stone Cherry, Chris Robertson, a declarat: „Avem nouă melodii complet scrise. Și încă vreo șapte pentru care trebuie să scriem versurile și să le terminăm.  Dar chiar ne-am ocupat de asta. Și este bun. Este heavy. Este și melodic. Cred că va fi un disc grozav.”

„E diferit, omule”, continuă el. „Am scris și alte chestii. Și este o nebunie. Pentru mine în acest moment, lucrurile care ies la iveală sunt foarte legate de moartea tatălui meu. Caut să înțeleg modul de a face față acestei pierderi și durerii. Caut a învăța să traiesc prin ea. Piesele serioase pe care le scriem sunt lucruri la care fie am asistat, fie le-am trăit”, a explicat Chris. „În afară de Rain Wizard sau câteva materiale folclorice, tot ceea ce am scris este ceva ce am trăit.”

Cel de-al șaptelea album de studio Black Stone Cherry, The Human Condition, a fost disponibil în octombrie 2020 prin Mascot Records/Mascot Label Group. Lansarea doar digitală a unei ediții extinse The Human Condition a fost disponibilă în august 2021. În iunie 2021, Black Stone Cherry a anunțat plecarea basistului Jon Lawhon. De atunci, a fost înlocuit de Steve Jewell Jr., chitaristul trupei Otis din Kentucky. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*