Virusul anularii concertelor in ultima clipa ia amploare. Afla mai multe despre patania celor de la The R.O.C.K.!

300 vizualizări
Un nou caz de inselaciune pe ruta organizator – trupa a avut loc acum mai bine de o saptamana. Asa cum am relatat despre intamplarile prin care a trecut trupa Niste Baieti (detalii AICI), a venit randul formatiei The R.O.C.K. sa afle cum este sa fi tras in teapa.
Rockerii ar fi trebuit sa cante pe 14 respectiv 15 august la Bran Beer Fest, un eveniment desfasurat pe parcursul a 10 zile in frumoasa zona montana, insa cu doar o zi inainte acestia au fost anuntati ca setul lor a fost anulat.
Nu se stiu clar motivele acestei intamplari nefericite dar cu toate acestea nu este prima data cand pe afisul unui festival sunt introduse nume sonore doar pentru a atrage un public mai numeros. In traducere libera, mai multa lume inseamna mai multa bere consumata si implicit venituri mai mari pentru organizator si alti terti.
Redam in continuare comunicatul grupului de pe Facebook:

„Dragi prieteni, cu parere de rau va anuntam ca intr-un mod total surprinzator si de-a dreptul neprofesionist, am aflat intamplator de la organizatorii festivalului berii de la Bran ca au anulat concertul trupei The R.O.C.K. din zilele de maine 14 august si vineri 15 august. Asadar, va invitam sa nu va mai deplasati la munte pentru ca noi nu vom canta acolo… Precizam ca nu este posibil sa treci o trupa pe afis si cu o zi inainte sa anulezi concertul (fara macar sa anunti)… Ne declaram foarte dezamagiti de modul in care dl. Calin Albu a instrumentat aceasta situatie si invitam trupele care vor fi contactate pe viitor de dl. Calin Albu sa isi ia toate masurile de precautie si sa puna la indoiala capacitatea organizatorica a acestuia si a intregii echipe care s-a ocupat de relatia cu artistii. Dorim totodata sa va anuntam faptul ca cel mai mult regretam ca nu am reusit sa ne intalnim cu fanii AC/DC din zona Brasov-Bran-Rasnov, care erau nerabdatori sa ne cunoasca. Vom gasi insa alte ocazii mai fericite sa ne intalnim si sa cantam impreuna!!! For those about to rock, we salute you!”
Este imoral si trist in acelasi timp ca astfel de treburi se petrec, acum mai des ca niciodata. Singurul mod de a anihila din industrie acesti „organizatori” este sa ii evitam cat de mult posibil iar muzicienii sa incheie angajamente/contracte beton care sa nu lase portite de iesire.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*