Castiga doua invitatii la concertul Tarjei Turunen de la Bucuresti!

Iubita Tarja Turunen, una dintre cele mai bune soliste metal a tuturor timpurilor si fosta vocalista a trupei Nightwish, se intoarce in Romania pe data de 4 noiembrie 2014.

Tarja vine la Bucuresti, la Sala Palatului, pentru a-si promova noul material discografic, „Colours in the Dark”, numit de criticii de specialitate cel mai bun disc solo de pana acum al artistei.

Turneul, numit „Colours on the Road”, va poposi si in capitala Romaniei, spre deliciul fanilor artistei.

Maximum Rock Magazin vrea sa fiti prezenti la acest concert, motiv pentru care va ofera sansa sa castigati doua invitatii single la eveniment.

Astfel, doua persoane vor avea ocazia sa ia parte la show-ul Tarjei Turunen de la Bucuresti, participand la concursul nostru!


Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati instructiunile de mai jos.

1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de pe albumele solo ale Tarjei Turunen.
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Participantii se pot inscrie pana pe data de 27 septembrie 2014. Castigatorii vor fi anuntati in data de 30 septembrie 2014!

Multa bafta!

CASTIGATORI:

Snagrath Claudiu

Elisa Dinescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*