Rotting Christ urmează să lanseze un album nou și vor concerta în București

571 vizualizări

Grecii de la Rotting Christ aproape au terminat de înregistrat noul album! Ei sunt zilele acestea în Suedia, la Fascination Street Studios, de unde ne-au transmis să fim cu ochii pe ei pentru noutăți.

Anul acesta, trupa a lansat un set deluxe conținând 5 CD-uri și o cărticică aniversară, care retrasează istoria lor din cei 30 de ani de activitate, de la originile grindcore, până la statutul de legende elene ale black metal. Cărticica a fost scrisă de Dayal Patterson, autorul „The Cult Never Dies”, o istorie a black metalului, și include interviuri cu trupa, detalii din culisele underground-ului black metal, precum și declarații unice din partea unor prieteni ai trupei, cum ar fi Nergal de la Behemoth, Fernando Ribeiro de la Moonspell și mulți alții.  CD-urile cuprind o colecție extinsă și inedită de demo-uri, rarități, material live, dar și mini LP-ul „Passage to Arcturo” și albumele „Thy Mighty Contract” și „Non Serviam”.

Ce este cel mai important însă este faptul că Rotting Christ vor fi headlineri la Metal Gates Festival, alături de Shining și Draconian. Festivalul va avea loc pe 16-18 octombrie 2018 în clubul Quantic din București și va reuni 20 de trupe din 10 țări. Puteți găsi bilete la Metal Gates Festival 2018 aici.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/159035614818297/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*