Behemoth: videoclip sângeros pentru „Sabbath Mater”

A opta piesă de pe ultimul album al formației poloneze Behemoth, „I Loved You At Your Darkest” primește într-un final un videoclip care nu dezamăgește, ținând cont de gusturile trupei în materie de făcut videoclipuri. „Sabbath Mater” are acum un videoclip care începe foarte frumos cu formația, deșert, chitară, tobe, cruci intoarse, sânge, iar apoi, după cum se poate observa în playerul de mai jos, mulți oameni bătuți în cuie pe o cruce.

Behemoth e doar una dintre formațiile cunoscute pentru muzica, prestația scenică, videoclipurile și, evident, viziunile asupra vieții controversate, care supără creștinii destul de mult, iar acest videoclip cu siguranță le va umple paharul. Dar deja știm că asta nu-i deranjează pe Nergal și colegii lui.

„I Loved You At Your Darkest” a fost lansat în octombrie 2018 via Metal Blade Records și Nuclear Blast (Europa). A fost produs de membrii formației și Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames), mixat de Matt Hyde (Slayer, Children Of Bodom) și masterizat de Tom Baker (Nine Inch Nails, Marilyn Manson).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*