Behemoth: detalii legate de viitorul album și videoclip nou publicat

Behemoth
Behemoth

Formația poloneză BEHEMOTH (foto) a oferit primele detalii legate de mult așteptatul succesor al albumului „The Satanist” din 2014.

Noul album de studio se va intitula „I Loved Yout At Your Darkest” și va fi lansat în data de 5 octombrie 2018, via Nuclear Blast Records (EU)/ Metal Blade Records (America de Nord). Materialul a fost realizat în colaborare cu producătorul Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames), a fost mixat de Matt Hyde (Slayer) și a fost masterizat de Tom Baker (Nine Inch Nails). De asemenea, albumul conține o colaborare cu o orchestră  poloneză condusă de Jan Stoklosa, formată din 17 membri.

„Nu poate fi mai blasfemator decât atât”, a mărturisit Nergal despre noul album. Deși titlul viitoarei apariții nu este comun pentru o formație de black metal, originile sale se încadrează în tematicile de obicei invocate în acest gen muzical. „Este un vers din Biblie”, a mai declarat Nergal. „Este chiar o zicală rostită de Iisus Hristos. Deoarece Behemoth o folosește ca fundament pentru noul album, consider că este un sacrilegiu dus la extrem”.

Mai mult decât atât, formația a lansat și primul single, „God = Dog”, în forma unui videoclip pe care îl puteți viziona mai jos.

»I Loved You at Your Darkest« tracklisting
01. Solve
02. Wolves ov Siberia
03. God = Dog
04. Ecclesia Diabolica Catholica
05. Bartzabel
06. If Crucifixion Was Not Enough…
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
10. Rom 5:8
11. We Are the Next 1000 Years
12. Coagvla


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*