A treia piesă de pe noul album Soulfly

397 vizualizări

Seria de piese lansate de Soulfly de pe noul album intitulat “Rituals” continuă! După ce în ultimele săptămâni trupa americană ne-a oferit două piese, astăzi au publicat și cea de-a treia melodie: “Dead Behind the Eyes”.

Noua piesă se numără printre cele ce au fost înregistrate cu muzicieni invitați, o trăsătură demnă de notat a următorului album. “Dead Behind the Eyes” este rezultatul muncii atât a celor de la Soulfly, cât și a vocalistului Lamb of God, Randy Blythe.

Conform unui interviu acordat revistei RockSverige, Max Cavalera povestește despre Dead Behind the Eyes că “a fost foarte fain. Randy e foarte apropiat de producătorul Josh Wilbur iar Josh făcuse toate proiectele Lamb of God. [Randy] lucra la albumul Burn The Priest așa că l-am rugat pe Josh să-i arate piesele și dacă e ceva ce-i place și ar vrea să apară pe ea (piesa, n.tr.), e în regulă. Nu aveam o piesă anume pentru el așa că Josh i-a arătat totul iar ce mi-a povestit Josh e că ascultau piesele și în momentul în care piesa asta a început, Randy a spus <<Asta! Asta e! Nu mai vreau să ascult altceva!>>.”

Cavalera a adăugat că speră să înregistreze și un clip pentru piesă, pe care să apară și Blythe. Lista completă a pieselor de pe Rituals poate fi găsită mai jos.

Soulfly – Ritual
1.  Ritual
2.  Dead Behind The Eyes (feat. Randy Blythe)
3.  The Summoning
4.  Evil Empowered
5.  Under Rapture (feat. Ross Dolan)
6.  Demonized
7.  Blood On The Street
8.  Bite The Bullet
9.  Feedback!
10.  Soulfly XI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*