Paradise Lost – teaser pentru o nouă piesă și tracklist-ul viitorului albumului au fost dezvăluite

602 vizualizări

Britanicii de la PARADISE LOST (foto) au dezvăluit noi detalii legate de viitorul material discografic, al cincisprezecelea din carieră.

Formația va lansa un nou album intitulat „Medusa” în data de 15 septembrie 2017, via Nuclear Blast Records. Acesta a fost realizat în Orgone Studios din Woburn, Anglia alături de producătorul Jaimie Gomez Arellano, iar coperta, semnată de cei de la Branca Studio, poate fi găsită mai jos, alături de câteva poze de la înregistrări.

Chitaristul Greg Mackintosh a oferit puține detalii despre cum va suna viitorul material: „Noul album va fi mult mai lent, sludgier și încărcat de doom față de alte ocazii”. La rândul său, solistul Nick Holmes a declarat: „Am fost șocat de semnificația și de secretele Medusei într-un sens metaforic. Acesta are mai multe interpretări. Din punct de vedere nihilist, am citit că încercarea de a evita să te intersectezi cu ochii Medusei reprezintă de fapt ocolirea aparentei realități depresive, adică de nimicnicia universului. A trebuit să alegem acest titlu pentru noul album!”.

Tracklist:

Fearless Sky (8:30)
Gods Of Ancient (5:50)
From The Gallows (3:42)
The Longest Winter (4:31)
Medusa (6:20)
No Passage For The Dead (4:16)
Blood & Chaos (3:51)
Until The Grave (5:41)

Bonus tracks:
Frozen Illusion (5:45)
Shrines (3:59)
Symbolic Virtue (4:38)


Full Image
Full Image
Full Image


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*