Urmărește acum noul videoclip Behemoth

Behemoth
Behemoth

Înainte de a da drumul mult așteptatului album „I Loved You At Your Darkest” vinerea aceasta, Behemoth lansează noul single „Bartzabel”.

Geniul din spatele melodiilor, Nergal, a declarat: „Bartzabel e un cântec care a apărut în mijlocul unei repetiții cu Behemoth… Nu aveam nici structură, nici viziune, dar puțin câte puțin, a ajuns să fie și suntem foarte mulțumiți de rezultat. Pentru noi, este centrul calm din furtuna ILYAYD: mai liniștit și stăpânit decât orice altă bucată a albumului, dar cu siguranță unul din cele mai întunecate! Din punct de vedere al versurilor, eu și Krzysztof Azarewicz am fost inspirați de invocarea lui Marte a lui Aleister Crowley, pe care clipul realizat de prietenii noștri de încredere de la Grupa 13 au ilustrat-o cu măiestrie… Aș putea merge până-ntr-acolo încât să zic că e videoclipul meu preferat de la Behemoth din toate timpurile! Sper să vă placă și vouă la fel de mult li așteptăm cu nerăbdare lansarea ILYAYD de vinerea asta!”

Produs și înregistrat de trupă însăși, cu puțin ajutor la tobe din partea lui Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames), mixat de Matt Hyde (Slayer, Children Of Bodom) și masterizat de Tom Baker (Nine Inch Nails, Marilyn Manson), cu un aranjament pentru orchestra poloneză de 17 instrumente realizat de către Jan Stoklosa, „I Loved You At Your Darkest” poate fi precomandat de pe site-ul trupei, unde puteți găsi și varianta necenzurată a videoclipului pentru „Bartzabel”. O salvă năucitoare de black metal maiestuos, aprofundat de riffuri demonic de bune, de canonadele tunătoare ale tobelor și de corurile liturgice înălțătoare care amintesc de cinema-ul horror clasic, albumul reprezintă cel mai dinamic material discografic al trupei. Extrem și radical pe de-o parte, este de asemenea mult mai orientat către rock decât orice alt material Behemoth.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*