The Cult le pregateste fanilor un eveniment special pentru 2013

Cultica formatie THE CULT a facut un anunt care ii va incanta pe fanii die-hard ai acesteia. Se pare ca Ian Astbury and Co. au de gand sa interpreteze integral albumul „Electric” in turneul din 2013 al grupului.

Evenimentul se numeste „Electric 13” si reprezinta o premiera. Discul formatiei nu a mai fost cantat niciodata de la cap la coada. Show-ul va contine si un al doilea set care va cuprinde melodii din intreg repertoriul trupei.

Interpretarea acestui album ne-a fost ceruta de fani, asa ca am decis sa facem acest gest pentru ei. The Cult a fost intotdeauna, inainte de toate, o formatie live„, a declarat Astbury.

„Electric” a fost lansat in 1987 si este considerat debutul formatiei in „mainstream”. Follow-up-ul unui alt material de succes, „Love”, le-a deschis portile celor de la The Cult spre un public nou si tanar. Producatorul care s-a ocupat de disc a fost Rick Rubin, care se afla si el la inceput la momentul respectiv.

„Electric” a inregistrat vanzari record si i-a adus formatiei discul de platina. Pentru fani, albumul reprezinta un adevarat prag stilistic si este emblematic pentru formatia lor de suflet.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*