Five Finger Death Punch dezvaluie detalii despre noul album

FIVE FINGER DEATH PUNCH dezvaluie numele celor doua albume care vor fi lansate anul acesta. Prima parte, care va aparea pe piata pe data de 23 iulie, se numeste „The Wrong Side of Heaven”, iar cea de-a doua, a carei data de lansare nu se stie inca, va purta numele „The Righteous Side of Hell”.

Formatia a declarat ca motivul lansarii unui disc dublu este cantitatea mare de material produsa in ultima vreme.

„Aveam foarte multe piese bune si am zis ca nu are rost sa le lasam pe alta data, pentru ca nu stim cum ne vom schimba, in ce dispozitie vom fi etc. Mai bine sa le lansam pe toate deodata, sub forma unui album dublu. Asa am simtit noi ca este bine”, a declarat Zoltan Bathory, chitaristul formatiei.

Prima piesa de pe disc, „Lift Me Up”, le-a fost prezentata de curand fanilor si contine un duet inedit cu nimeni altul decat Rob Halford, solistul formatiei Judas Priest.

„Simpla idee ca am fost pe aceeasi scena cu Rob Halford, zeul suprem al metalului, este absolut ireala. Cantecul vorbeste despre felul in care trebuie sa depasim obstacolele si situatiile imperfecte. Chiar daca viata ti-a dat un set prost de carti, trebuie sa continui sa joci. Scopul piesei este sa inspire„, a declarat Ivan Moody, vocalul grupului.

Urmareste mai jos un clip cu prestatia live a cantecului „Lift Me Up”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*