The Agonist au lansat „In Vertigo”, piesă extrasă de pe viitorul album

278 vizualizări

Canadienii din The Agonist vor lansa al șaselea album de studio, dar până atunci putem asculta noua lor piesă, „In Vertigo” și putem viziona videoclipul oficial:

„Orphans” e titlul următorului album The Agonist și se va lansa pe 20 septembrie 2019 via Rodeostar Records.

Vocalista Vicky Psarakis spune că a fost „puțin șocată și confuză” când a auzit prima dată instrumentalul albumului. „Era foarte întunecat și mai heavy decât orice am făcut până acum și nu știam dacă aveam să mă ridic la nivelul acelor emoții.”

„In Vertigo” a fost un teritoriu nou pentru Vicky, după cum confirmă: „Din punct de vedere vocal, piesa se întinde pe multe stiluri, iar unele dintre ele le-am încercat pentru prima dată. Versurile sunt în mare parte inspirate din povești de groază și tragedii din viața reală, evenimente pe care am considerat că oamenii le vor înțelege și se vor regăsi.”

„Orphans” e al treilea album care o are ca vocalistă pe Vicky Psarakis, vocea ei fiind regăsită pe „Eye of providence” (2015) și „Five” (2016), celelalte având-o pe Alissa White-Gluz în componență. În 2014, Alissa a fost aleasă s-o înlocuiască pe Angela Gossow în Arch Enemy, dar relația dintre ea și The Agonist a fost gata de mult.

01. „In Vertigo” 02. „As One We Survive” 03. „The Gift of Silence” 04. „Blood as My Guide” 05. „Mr. Cold” 06. „Dust to Dust” 07. „A Devil Made Me Do It” 08. „The Killing I” 09. „Orphans” 10. „Burn it All Down”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*