Imonolith a lansat single-ul „Instinct”, extras de pe albumul de debut

403 vizualizări

Deși trupă nouă, Imonolith are în componență muzicieni cu experiență de peste 15 ani în urmă, iar acum puteți asculta al doilea single al lor, „Instinct”, extras de pe albumul de debut „State Of Being” care se va lansa pe 27 martie 2020. 

Imonolith vine în premieră în România pentru a promova albumul de debut „State Of Being”, care se va lansa pe 27 martie 2020. Deși trupa are un singur single lansat în ianuarie 2019, „Hollow”,  Imonolith are deja un fanbase dedicat în toată lumea, iar numărul fanilor crește de pe-o zi pe alta.

Bilete disponibile exclusiv prin AmBilet.ro:

  • 55 lei  29 lei Earlybird – preț pentru primele 50 de bilete
  • 55 lei  39 lei Presale – preț valabil până la data de 15.04.2020, inclusiv
  • 55 lei Normal Acces – preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare

Imonolith este un proiect format din cinci muzicieni cu peste 15 ani de experiență în spate.  A luat naștere în februarie 2018 datorită toboșarului Ryan „RVP” Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band) și chitaristul Brian Waddell (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band).

Cei doi au început să scrie pentru Imonolith în 2015, când încă colaborau cu Devin, între timp luând legătura cu vocalistul Jon Howard (Threat Signal, Arkaea), chitaristul Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy) și bassistul Scott Whalen (Econoline Crush) pentru a completa componența trupei.

Profesionalismul, experiența, dedicarea și perseverența din ultimii minim 15 ani ai fiecărui membru le-a permis să concerteze în toată lumea alături de diferiți artiști, iar aceste lucruri s-au revărsat în ceea ce astăzi este Imonolith.

În seara 24 aprilie 2020, Imonolith va concerta pentru prima oară în România, în clubul Quantic din București!

Urmăriți mai jos „Hollow”, primul videoclip al formației Imonolith.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*