Vulture Industries & Helheim: află mai multe despre turneul „Strange Rain” chiar de la sursă

312 vizualizări

Concertele Vulture Industries, Helheim și Madder Mortem din România (25 aprilie în Quantic, București și 26 aprilie în Flying Circus, Cluj Napoca) se apropie cu pași repezi, iar Bjornar E. Nielsen (Vulture Industries) și V’gandr (Helheim) ne spun mai multe despre turneu și își împărtășesc păreri despre trupa celui din față.

Bjornar consideră că truneul „Strange Rain”, început pe 12 aprilie în Bergen, Norvegia, e „un pachet interesant”, deoarece fiecare trupă vine cu ceva diferit: Helheim aduce influențe atmosferice, nordice, Madder Mortem vine cu partea de doom și experimental.

V’gandr spune despre Vulture Industries că e calea de mijloc dintre Helheim și Madder Mortem și adaugă: „Chiar dacă nu facem parte din cele mai mari trupe din lume, va fi totuși un turneu inedit.” Fanii fiecărei formații vor avea ocazia de a fi plăcut surprinși de celelalte două nume de pe afiș.

Deja se știe că publicul român amator de concerte metal e adorat de fiecare dată, așa că haideți să nu-i dezamăgim nici de data asta.

De asemenea, vom avea ocazia de a asculta live noul single Vulture Industries, „Deeper”, lansat la timp pentru a putea reține versurile până la concert.

După București și Cluj, turneul continuă în Budapesta, Praga, Paris, Londra, Hamburg, Esbjerg și Dresden, ultimele patru fiind alături de trupa grecească Caelestia.

Biletele pentru concertul de pe 25 aprilie din clubul Quantic, București se pot achiziționa online pe AmBilet.ro la prețurile:

  • 59 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100) – Sold Out!
  • 69 lei – Presale (preţ până pe 24 aprilie, inclusiv)
  • 85 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Pentru concertul din clubul Flying Circus, Cluj, biletele se găsesc tot pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100) – Sold Out!
  • 59 lei – Presale (preţ până pe 25 aprilie, inclusiv)
  • 75 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*