Wacken Foundations oferă susținere financiară artiștilor

Wacken Foundations
Wacken Foundations

Wacken Foundations este o fundație non-profit care se dedică sprijinului muzicii hard rock și heavy metal. Fundația acordă subvenții artiștilor pentru organizarea de turnee, concerte, înregistrări și multe altele.
Important este faptul că organizatorii W:O:A nu primesc sprijin financiar din partea Wacken Foundations, întreaga avere a fundației este utilizată exclusiv pentru a sprijini artiștii din scena metalului.

Wacken Foundations a decis să sprijine formațiile care se confruntă cu probleme financiare în această perioadă de pandemie.

„Dragi Metalheads,
Wacken Foundations este focusată în sprijinirea tuturor muzicienilor, formațiilor și organizatorilor care se confruntă cu efectele secundare ale Corona / Covid 19. Industria muzicală se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări ale lor până acum. Prin urmare, Wacken Foundations a decis să sprijine industria muzicală cu fonduri de salvare (sumă maximă de 1.000 € pe cerere). Puteți solicita aceste fonduri dacă:
– aveți pierderi financiare din cauza turneelor anulate
– ai pierdut bani din cauza angajamentelor anulate
– ai avut costuri suplimentare de călătorie rezultate în urma unui turneu sau concert anulat
– în calitate de organizator al evenimentelor Heavy Metal, Crewmember (Sound, Light, Stagehand etc.) are costuri din cauza anulărilor de concerte pe termen scurt
– vă aflați într-o situație în care nu puteți acoperi taxa de închiriere a sălii de repetiție (rezultate din: angajamente anulate, remunerații, salarii etc.) – și multe altele”

Toate aplicațiile trebuie trimise pe adresa rescue-fund@wacken-foundation.com, iar acestea trebuie să fie însoțite de calcule.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*