Crossing Eternity va susține un concert în cadrul Ice, Ice Metal 2019!

Ice, ice baby… pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui Vanilla Ice, nu-ți vei putea scoate din cap nici seara de 7 decembrie 2019, când te așteptăm în clubul Quantic din București alături de câteva formații excelente, gata să te facă să-ți încingi tălpile.

De când n-ați mai văzut Crossing Eternity în București? De mult? Știm că le duceți dorul, așa că vă dăm ocazia să-i revedeți pe 7 decembrie în clubul Quantic, alături de Dirty Shirt și Hteththtemeth!

Crossing Eternity e un grup de artiști din părți diferite ale lumii, uniți de pasiunea pentru muzică – România, Germania, Suedia – fondat în 2017. Deși trupa e tânără, membrii au o experiență muzicală de cel puțin 25 de ani în care au experimentat genuri ca rock, metal, progresiv, chiar și jazz, blues sau funk, atât pe scenă cât și în studio.

Anul acesta, Crossing Eternity a susținut concerte în Europa alături de Evergrey, Sirenia, Elyose și Alight.

Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic, să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu’ cu o zi în urmă.

Pentru a fi la curent cu noutățile, programul și schimbările, dă going la evenimentul nostru de pe facebook. Biletele le găsești pe AmBilet.ro la preț special!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*