Dirty Shirt a lansat videoclipul „Dope-A-Min”

DIRTY SHIRT, una dintre cele mai de succes trupe de metal din Europa de Est, a lansat videoclipul „Dope-A-Min”! Piesa este extrasă de pe „Get Your Dose Now!”, un nou material discografic ce va fi lansat pe data de 1 aprilie 2022 în cadrul unui concert la Quantic Club din București.

Videoclipul a fost realizat de către Vlad Bornuz & Dan Petean (chitară – Dirty Shirt)


Mihai Tivadar (leader Dirty Shirt): Dope-A-Min Este probabil una dintre cele mai energice piese de pe album. Începe din start cu un intro nu-metal/hardcore, apoi versurile și refrenurile combină metalul cu melodiile în stil tradițional, dând aproape o ambianță „pirate metal”. Intermezzo se schimbă complet, cu o pauză complexă de ritm, apoi o parte melodică, cu tema vocală și vioară compusă în stil românesc & țigănesc. Piesa se termină în simetrie, cu aceeași parte hardcore/nu metal ca și intro”.

Reamintim că pentru promovarea albumului „Get Your Dose Now!” formația va susține câteva concerte, atât în România cât și în străinătate, după programul prezentat mai jos:

Un show special va fi susținut „acasă” la Baia-Mare, acolo unde formația va urca pe scenă alături de Ansamblul Transilvania. Concertul va fi structurat în două părți: un prim set bazat pe FolkCore DeTour și al doilea set pe ultimele două albume.

Biletele online sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro 👉 https://www.ambilet.ro/dirtyshirt/   Amănunte: www.dirty-shirt.com.

Albumul se  poate precomanda pe:
https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/get-your-dose-now
www.dirty-merch.com 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*