Dirty Shirt a lansat campania Dirty Van Crowdfunding

Trupa maramureșeană Dirty Shirt a lansat campania Dirty Van Crowdfunding, pe data de 15 iunie. Este vorba despre o campanie de crowdfunding a formației Dirty Shirt pentru achiziționarea unei noi dube de turneu. 

Obiectivul minim al campaniei este de 25000 de lei, adică aproximativ 5000 euro, însă cu cât se strânge o sumă mai mare cu atât mai facilă va deveni găsirea unei dube fiabile, suficient de încăpătoare pentru a transporta 9 persoane și echipamentele de turneu. Campania este organizată pe platforma Sprijină.ro

Trupa Dirty Shirt declară: „Dragii noștri, după cum probabil mulți dintre voi știți, de când am cumpărat, în 2018, duba supranumită Tancul Alb, numai probleme am avut. Cele mai grave au fost în 2019, după Wacken Open Air, când motorul a murit în drumul spre casă, aproape de Leipzig (fiind nevoiți să repatriem duba și 9 persoane și pe urma să schimbăm motorul) și anul trecut după Hellfest Open Air, când a murit cutia de viteză (implicând repatrierea a 5 persoane, revenirea în Franța cu o nouă cutie de viteză, montată de Pali și Rini).

În condițiile în care străbatem zeci de mii de kilometri anual, cu constrângeri foarte mari de a ajunge la timp, e clar că avem nevoie de o dubă fiabilă, suficient de încăpătoare pentru a transporta 9 persoane și echipamentul de turneu, dar și suficient de confortabilă, ținând cont de câte ore petrecem zilnic în dubă când suntem în turneu. O asemenea dubă necesită un buget minim de 40.000 euro! Bineînțeles, majoritatea bugetului va fi acoperită de trupă, însă sprijinul vostru poate face o mare diferență în ceea ce privește calitatea dubei pe care o vom cumpăra. De aceea, obiectivul campaniei este de doar 25.000 lei (~5000 euro), însă cu cât reușim să colectăm mai multe fonduri, cu atât cresc șansele să găsim „THE VAN”, care să corespundă nevoilor noastre.
Vă mulțumim și ne (re)vedem la concerte!”

Formația maramureșeană se află în plin turneu de promovare a albumului Get Your Dose Now și a anunțat recent datele concertelor verii, un program ce cuprinde atât concerte de club cât și apariții pe scenele unor importante festivaluri. Biletele pentru concertele Dirty Shirt din România pot fi achiziționate online de pe AmBilet.ro.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*