Chop Suey și Machine Head UK vin în concert la București

Chop Suey & Machine Head UK
Chop Suey & Machine Head UK

Chop Suey, cea mai cunoscută trupă tribut System Of A Down din Marea Britanie, împreună cu Machine Head UK, trupă tribut Machine Head, vor porni într-un turneu european în această toamnă. Turneul va începe pe 1 octombrie, în Germania și va ajunge și la București, în Clubul Fabrica, pe 7 octombrie 2023. Concertul din București este organizat de Maximum Rock și Promusic Events .
Biletele pot fi achiziționate online de pe AmBilet.ro. Urmăriți un material foarte interesant cu formația Chop Suey aici.

Trupa Chop Suey este binecunoscută în Marea Britanie nu doar datorită performanțelor din concertele live, ci și datorită lineup-ului, ce cuprinde artiști de prestigiu, cu o vastă experiență de scenă. Toboșarul acestei trupe tribut este nimeni altul decât Andre Joyzi de la Breed 77Martin Jackson de la Confyde este solistul vocal, trupa având și un invitat special, chitaristul DragonforceSam TotmanTom Hunt de la Anti-Nowhere League îndeplinește, de asemenea, sarcinile de chitarist și solist vocal pentru backing voice.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*