E oficial! System Of A Down pregătește un nou album

După o luuungă pauză în care au spus stop lansării vreunui nou material, SYSTEM OF A DOWN (foto) se întoarce cu forțe noi în studioul de înregistrări!

Se pare că lucrurile se mișcă destul de repede, după spusele toboșarului John Dolmayan, care a declarat că „vor face cu siguranță” un album anul viitor, dezvăluind că deja au 15 piese pe care urmează să le înregistreze curând.

În ultimele șase luni, SOAD a lucrat intens pentru follow-up-ului albumului „Hypnotize” din 2005, aceștia spunând că simt într-un anumit mod o presiune din cauza faptului că aproape trec 12 ani de la ultimul lor material de studio.

„În ultimele șase luni am lucrat la un nou album și avem deja cam 15 piese care cred că vor fi incluse. Nu știm exact când va fi lansat”, a declarat Dolmayan  pentru Kerrang.

Acesta a mai adăugat, de asemenea, că trupa nu va încerca să facă o a doua parte pentru albumul albumul „Toxicity”, care a fost de departe cel mai celebru album al lor, ci vor scoate ceva nou prin care doresc să atragă o nouă generație de fani.

System Of A Down va concerta anul viitor în cadrul mai multor festivaluri, printre care și Nova Rock 2017 sau Download 2017 și altele:

Jun 01: Zurich Hallenstadion, Switzerland
Jun 02: Nurnberg Rock Im Park, Germany
Jun 04: Mendig Rock Am Ring, Germany
Jun 07: Nancy Open Air Zenith, France
Jun 09: Download Festival, UK
Jun 10: Paris Download Festival, France
Jun 12: Prague O2 Arena, Czech Republic
Jun 13: Berlin Wuhlheide, Germany
Jun 14: Hamburg Barclaycard Arena, Germany
Jun 16: Nickelsdorf Nova Rock, Austria
Jun 17: Lodz Impact Festival, Poland
Jun 20: Nimes Festival, France
Jun 23: Madrid Download Festival, Spain
Jun 30: Arras Main Square Festival, France
Jul 02: Arras Main Square Festival, France


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*