Nervosa anunță noul lineup și distribuie single-ul Endless Ambition

Nervosa 2023

Trupa thrash metal Nervosa a lansat o nouă piesă, intitulată Endless Ambition. Noul single este însoțit de un videoclip și marchează un nou capitol și o piatră de hotar în istoria grupului.

Odată cu aceast nou single, trupa all-female a dezvăluit cine va prelua sarcinile vocale pe viitor. De acum înainte, chitarista și membra fondatoare Prika Amaral va fi vocea trupei Nervosa. Endless Ambition prevestește ceea ce va veni pe viitor, din punct de vedere muzical din partea trupei. De asemenea, arată atitudinea și talentul incredibil al lui Amaral. Nervosa aduce și alte noutăți. Lui Amaral i se-alătură talentatele și experimentatele Michaela Naydenova la tobe, Hel Pyre la bas și Helena Kotina la chitare.

Amaral a declarat: „A fost o provocare uriașă pentru mine. Nu a fost ceva ce plănuisem sau mă așteptam. Dar după o a doua schimbare de vocalist, nu am vrut să trec din nou prin asta. Așa că am decis să fac ceea ce a spus multă lume de la începutul trupei Nervosa — că ar trebui să fiu vocalist. Unii oameni au spus că nu am tehnică. Am constatat și eu că am cântat, apoi m-a durut în gât. Acum, după ce am studiat tehnicile vocale în ultimele luni, am descoperit că da, întotdeauna am avut tehnica și mă simt confortabil în fața acestei noi călătorii, de care mă bucur mult.”

Cu cel mai recent album al lor, Perpetual Chaos, Nervosa și-a asigurat primele poziții în topuri: locul 18 în topurile albumelor germane, locul 6 în U.S. Hard Music Albums și locul 9 în topurile cu albume New Artist din SUA. De asemenea, trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai prestigioase festivaluri din Europa, precum Summer Breeze și Wacken Open Air.

Nervosa 2023 lineup:
Prika Amaral – Voce și chitare
Helena Kotina – chitare
Hel Pyre – Bass
Michaela Naydenova – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*