Slipknot lansează noul single Bone Church

Slipknot
Slipknot

Slipknot a distribuit Bone Church, un single independent, disponibil astăzi pe toate platformele de streaming. Noua melodie vine cu un video regizat de M. Shawn „Clown” Crahan, intitulat Yen – Director’s Cut (Bone Church), cu imagini nedifuzate din videoclipul Yen.

Clown spune: „Pe drum, avem o cameră de jam amenajată în culise la fiecare spectacol, unde cântăm, exersăm, ne încălzim și, uneori, încercăm idei noi. Bone Church s-a născut această cameră, în turneul 5: The Grey Chapter. L-am adus din ce în ce mai aproape de viață de atunci și, în sfârșit, iată-l. Acesta este pentru fani — o viziune suplimentară mai adâncă în istoria Slipknot, care încă se scrie.”

Slipknot continuă să efectueze turnee în sprijinul celui mai recent album, The End, So Far, lansat pe 30 septembrie prin Roadrunner Records. Este ultimul disc al trupei cu Roadrunner, cu care a semnat în 1998.

În urmă cu cinci luni, solistul Corey Taylor a infirmat încă o dată zvonul că trupa s-ar despărți după lansarea albumului The End, So Far. De când au anunțat titlul noului LP în iulie, au existat speculații că numele este o referire la faptul că materialul va marca sfârșitul carierei de înregistrări a trupei. Taylor a spus: „Oamenii vorbesc despre sfârșitul trupei din 2003, așa că nu prea contează. Dacă aș avea un bănuț de fiecare dată când a trebuit să infirm asta, aș aduna o grămadă, să spunem așa.”

„Nimic nu vinde albume ca drama, și chiar și drama care nici măcar nu vine de la noi. Vine doar de la fani”, a continuat el. „Dar, în același timp, am început să explic titlul pe scenă… Este sfârșitul până acum, ceea ce înseamnă doar că este sfârșitul unei ere și începutul celeilalte. Dacă te uiți la toate trupele noastre preferate, toate aceste trupe cu care am crescut, pe care le-am iubit… Fiecare dintre aceste trupe a avut epoci diferite în carieră. Nu a fost niciodată o linie dreaptă”, a explicat Taylor. „Și fiecare eră se încheie natural și apoi vine următoarea. Deci asta reflectă titlul.”

Întrebat dacă crede că fiecare eră din traiectoria unei trupe corespunde de obicei unei schimbări majore a membrilor, Corey a răspuns: „Da, dar, în același timp, poți avea sfârșitul unei epoci și începutul alteia cu aceiași membri ai trupei. Așa că, poate fi o reflectare a faptului că apar membri diferiți sau doar se mișcă într-o direcție diferită. Vreau doar să anunț fanii că ne vom întoarce. Și să le reamintesc că pur și simplu nu știi niciodată ce vei primi cu noi.”

Taylor a continuat: „Vreau să spun, fiecare album s-a simțit întotdeauna diferit. A sunat întotdeauna diferit. Simt că această eră este mai degrabă despre faptul că ne confruntăm cu durerea cu care am avut de-a face. Acum ajungem în punctul în care putem merge mai departe confortabil în viitor.. Este o parte din istoria noastră acum. Dar nu mai este povestea noastră. Acum putem să mergem mai departe și să vedem ce ne rezervă viitorul pentru Slipknot , din punct de vedere muzical. Adică unde putem merge acum. Din cauza felului în care am făcut lucrurile. Am pus punct astfel încât să putem merge în orice direcție dorim și atâta timp cât vine din inimă, nu contează. Deci, cred că asta este un fel de eră, care se încheie acum.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*