Trivium lansează videoclipul pentru The Shadow Of The Abattoir

Trivium aug 2021
Trivium aug 2021

Trupa americană Trivium a lansat videoclipul regizat de Pavel Trebukhin pentru piesa The Shadow Of The Abattoir. Piesa este preluată de pe cel mai recent album al trupei, In The Court Of The Dragon, apărut în octombrie 2021 prin Roadrunner Records. Discul a fost produs și mixat de Josh Wilbur și înregistrat în 2020 la Full Sail University din Orlando. Coperta albumului este o pictură în ulei originală a artistului francez Mathieu Nozieres.

Primăvara trecută, chitaristul Trivium, Corey Beaulieu a fost întrebat dacă au început să lucreze la continuarea In The Court Of The Dragon. El a răspuns: „Nu. Întotdeauna există materiale. Am scris niște chestii, doar pentru că aveam nevoie de ceva de făcut și aveam câteva riff-uri. Și apoi mai sunt fragmente de cântece sau demo-uri de cântece… Când ai trei oameni în trupă care scriu idei de piese și riff-uri, când termini discul, există o grămadă de lucruri la care nu am ajuns niciodată. Există întotdeauna un stoc din care să alegem dacă avem nevoie de un punct de plecare. Nu suntem niciodată lipsiți de ele.”

Potrivit lui Beaulieu, Trivium a lansat „de obicei” albume la intervale de doi ani în trecut. „Am scos un disc și apoi am fost în turneu și doi ani mai târziu am scos încă unul”. „Practic, așa a fost întregul ciclu din cariera noastră. La un moment dat, cred că au fost trei ani între înregistrări. De obicei sunt doi pentru că facem turneele și apoi, așa cum stau lucrurile, pur și simplu o ținem continuu. De aceea, cred că avem șase albume care au apărut în octombrie, așa că suntem destul de consecvenți cu cronologia.”

„Am simțit că, de când a ieșit What The Dead Men Say totul s-a închis și nu aveam de gând să facem un turneu. Toată gândirea a fost: „Cine știe când vom putea face un turneu?” Pentru că nimeni nu știa în acel moment cât va dura. Era imprevizibil când trupele aveau să poată face turnee și să facă toate chestiile astea. Vrem să ieșim într-un turneu la un an sau doi cu un disc care a fost lansat de un an sau doi? Sau când începem turneul, îi entuziasmăm pe oameni cu material nou. Așa că am ales acel traseu și am surprins oamenii cu un alt album. Aveam timp liber, așa că de ce să stai și să nu faci nimic, încercând doar să aștepți? Putem scrie oricând – nimeni nu ne oprește să facem asta – așa că ne-am apucat.”

Trivium a susținut recent pe Megadeth și Lamb Of God în etapa din 2022 din The Metal Tour Of The Year.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*