Lion’s Share lansează un nou single

Lion's share band sept 2018
Lion's share band sept 2018

Trupa suedeză heavy metal Lion’s Share a lansat o nouă piesă, Run For Your Life, disponibilă pe serviciile de streaming.

Chitaristul Lion’s Share, Lars Chriss, a comentat: „Aceste riff-uri heavy și doomy sunt ceea ce îmi este cel mai aproape de inimă și ceea ce iese cel mai natural când iau o chitară și cânt. Îmi place cum a apărut această melodie și cum diferitele părți sunt ca o reacție la precedenta. Ca o călătorie epică prin diferite stări.”

La sfârșitul anului 2018, Lion’s Share a lansat pentru prima dată un nou EP cu cinci piese, plus catalogul complet – remasterizat cu noi artwork-uri – pentru serviciile de streaming și furnizorii de servicii digitale. De atunci, trupa a mai lansat câteva single-uri digitale, dintre care unele vor ajunge pe viitorul album. 

Vocalistul Lion’s Share, Nils Patrik Johansson, a declarat: „Din moment ce atât Lars, cât și eu suntem mari fani ai serialului TV Stranger Things, am vrut să scriem ceva pentru a ne arăta dragostea. Stranger Things este cu adevărat un spectacol pentru tocilarii metalului din anii ’80 precum noi. Am angajat, de asemenea, un producător de videoclipuri premiat, Niklas Nieminen pentru a realiza un videoclip cu versuri care să surprindă stilul show-ului.”

Atât Johansson, cât și Chriss declară că au lucrat întotdeauna foarte bine împreună și, în acest moment, este cel mai firesc să păstreze Lion’s Share ca duo, cu prietenii ajutând oriunde este nevoie.

„Suntem conștienți de faptul că fanii noștri vor un nou album și planul era să lansăm unul în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat atunci”, au spus aceștia. „Tocmai începusem să cântăm live din nou cu câteva spectacole principale în Germania în martie și ne pregăteam pentru un nou album și turneu. Deoarece credem că este foarte important să facem un turneu în spatele unui nou album, trebuie să așteptăm până când lucrurile revin la „normal” din nou”. Până atunci, intenționăm să lansăm un nou single la fiecare două sau trei luni și să continuăm să ne construim baza de fani.”

Catalogul Lion’s Share prezintă apariții ale membrilor și foștilor membri ai Kiss, Megadeth, King Diamond, Hammerfall, Symphony X, Chimaira, Therion, Yngwie Malmsteen, Candlemass etc. Mixurile includ ingineri de top precum Jens Bogren, Niklas Flyckt (unic câștigător al premiului Grammy și de patru ori nominalizat) și Ronny Lahti .

Lion’s Share a făcut turnee cu trupe precum Motörhead, Manowar, Dio, Saxon, Iced Earth, Nevermore, U.D.O., Dee Snider (Twisted Sister) și a cântat în multe dintre festivalurile majore de rock și metal.

Lion's share- Run For Your Life
Lion’s share- Run For Your Life

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*