Cadouri de Crăciun pentru prietenii tăi metaliști (și nu numai)

1.728 vizualizări

Cu atâtea concerte pe la noi, e evident că mereu o să cunoști lume nouă și probabil o să se ivească ocazia să le faci un cadou de Crăciun și nu numai, dar ce faci dacă habar n-ai ce să le iei? Dar dacă tu nu ești metalist, dar ei sunt și vrei să le iei ceva ce le-ar plăcea?

Buget limitat, timp scurt, deci n-avem timp să comandăm din afară, idei puține. Ți-ai umplut deja prietenii de tricouri și albume, patchuri și hanorace, pene de chitară sau stickere, dar parcă nu te-ai arunca la o felicitare în care să bagi niște bani și să spui „n-am știut ce să-ți iau, dar îți dau bani și iei tu ce vrei”. Problema se rezolvă, pentru că noi suntem aici cu câteva idei care sperăm să vă ajute.

De reținut că acest articol nu este sponsorizat de nici unul dintre site-urile care urmează să fie menționate mai jos.

Cadou #1: bilete la concerte. Era de așteptat, nu? Pe AmBilet.ro avem cele mai tari concerte, iar multe sunt chiar în preajma sărbătorilor sau pot oferi o experiență de neuitat. Câteva exemple de cadouri memorabile sunt biletele pentru Implant Pentru Refuz, Myrath la București sau Brașov, Ice Ice Metal (Dirty Shirt, Hteththemeth, Crossing Eternity, Outbreak), Machine Head (Burn My Eyes 25th anniversary tour), Phoenix, Stonebird Festival, Way Too Far Rock Festival, Dirty Shirt la Constanța și multe altele!

Cadou #2: figurine de colecție. Funko Pop oferă colecția Pop! Rocks, o colecție de figurine extrem de adorabile cu muzicienii tăi preferați, de la Freddie Mercury la Kurt Cobain, Slash, Angus Young, Elton John, chiar și Lady Justice de pe coverul albumului Metallica, dar și alții. Le găsiți la Cărturești, online sau în librăriile fizice.

Imagini pentru funko pop lady justice metallica"

Cadou #3: decor și accesorii gotice pentru casă. Nu toată lumea preferă obiectele de decor din supermarket sau din piață, așa că pentru doamnele și domnii cu gusturi mai rafinate și întunecate, puteți găsi diferite lucruri superb realizate pe site-ul Gothic Fairy, de la suporturi de lumânări la pahare, pocaluri de vin, halbe, farfurii, perne, agende, veioze și multe altele. Articolele sunt structurate pe mai multe categorii, ca: medieval, fantasy, steampunk, viking sau gothic. Dacă prietena ta are apucături ezoterice, găsești și așa ceva aici.

Cadou #4: bijuterii făcute manual. Cine dorește să impresioneze o doamnă sau domnișoară din viața lui, puteți apela cu încredere la Equinox Jewelry & Accessories din Timișoara. Fiecare piesă este lucrată manual cu materiale de calitate, pietre prețioase și semiprețioase și, evident, cu cea mai mare grijă și dragoste pentru handcrafting.

No photo description available.

Cadou #5: articole de iarnă. Căciuli, șosete, fulare, mănuși, de astea. Tricouri mai are lumea cu 20 de trupe, dar câte căciuli cu trupele tale preferate ai? Una? Hai, poate două. Dar șosete? Fular? Ei bine, metal-shop.ro are o selecție de accesorii de unde aveți de ales ce vreți voi. De la fesuri cu Led Zeppelin la șosete cu Metallica, de la fulare cu Pink Floyd și Kiss la mănuși cu Slipknot și Slayer.

Căciulă Led Zeppelin - Logo - BLACK - AMPLIFIED

Cadou #6: cărți. Cum să nu ne placă nouă cărțile? Pe lângă biografiile și autobiografiile despre marile legende rock ale secolului, un metalist ar prefera să mai citească și ceva pe lângă. Pentru bibliofilii din viața voastră recomandăm:

Imagini pentru rock sub secera si ciocan"

Cadou #7: boardgames. Uneori e mișto să te aduni cu prietenii la tine sau la ei acasă și să dați cu zarul, iar asta nu doar la table. Pentru pasionații jocurilor de societate, la Cărturești puteți găsi un Monopoly, versiunea Queen.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*