Thy Art Is Murder a terminat de compus un nou album

415 vizualizări

Australienii de la THY ART IS MURDER (foto), care recent s-au reunit alături de solistul CJ McMahon, au anunțat că au finalizat de compus viitorul material discografic.

Totodată, aceștia au mai declarat că speră să lanseze discul în acest an: „Am terminat de compus noul album. M-am întâlnit acum câteva luni cu colegul meu, Sean Delander, și am petrecut câteva săptămâni pentru a lucra la noile piese”, a declarat chitaristul Andy Marsh.

„Suntem entuziasmați de ceea ce ieșit. Suntem bucuroși și de faptul că CJ s-a întors, vocea sa s-a pliat perfect peste ceea ce am compus (…) Foarte multă muncă va urma în viitor, odată cu înregistrările și realizarea artwork-ului, plus versurile”.

Întrebat dacă există vreo posibilitate ca în viitor formația să folosească vocea clean, în contextul în care alte trupe de deathcore, precum Suicide Silence sau Whitechapel și-au schimbat orientarea muzicală în acest sens, chitaristul a răspuns: „Clar nu. E o cale pe care formația noastră nu o va urma niciodată. Nu ne limităm doar la anumite granițe, dar nu vrem să mergem pe acel drum. Eu și cu colegii mei am mai cântat și în alte trupe de hardcore sau post-hardcore și acolo am fost deschiși în a explora alte posibilități. Nu se va întâmpla acest lucru în Thy Art Is Murder”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*