Nile – schimbare importantă de componență

515 vizualizări

Formația americană NILE (foto) a anunțat că solistul și chitaristul Dallas Toler-Wade a părăsit trupa. Acesta a fost membru din anul 1996 și a lansat opt materiale discografice.

Wade s-a decis să realizeze această mutare deoarece „dorește să se ocupe de planurile proprii într-o viitoare carieră solo”. În locul său a fost adus solistul Brian Kingsland de la trupa Enthean.

Karl Sanders a declarat: „Vreau să îi mulțumesc personal lui Dallas Toler-Wade pentru anii numeroși alături de formație, și îi urez tot binele pentru viitor”.

„Restul membrilor din Nile sunt fericiți că lucrează alături de Brian. Nu numai că este un chitarist talentat, cu o înclinare spre muzica metal și shredding, dar este și un vocalist cu o voce brutală și versatilă. De asemenea, Brian este o persoană muncitoare și motivată și își va găsi locul în Nile”.

Nile face parte din line-up-ul viitoarei ediții Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc între 10-13 august 2017, la Râșnov. Până în acest moment au mai fost confirmaţi OPETH, CARCASS, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT şi ZOMBIE ATTACK.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*