Dirty Shirt a avut parte de un feedback exceptional la Rockstadt Extreme Fest 2015

Formatia DIRTY SHIRT s-a intors de la Rockstdat Extreme Fest, unul dintre cele mai mari si iubite evenimente metal din Romania, unde a avut parte de o experienta memorabila.

Dirty Shirt a concertat in cadrul festivalului in fata unui public numeros si entuziast, care a imparatasit cu trupa maramureseana cele mai frumoase momente. De alta, spectacolul a fost atat de reusit, incat grupul va lansa un videoclip cu imagini din timpul concertului.

Iata ce au declarat membrii Dirty Shirt despre experienta:

„A fost minunat felul in care am fost primiti de publicul de la Rockstadt Extreme Fest. Inainte de concert am avut o senzatie asemanatoare cu cea de la Wacken anul trecut, deoarece line-up-ul festivalului a fost orientat spre genuri mult mai extreme fata de muzica noastra si nu stiam care va fi reactia publicului. Astfel e o bucurie sa avem un asemenea feedback, ceea ce ne face sa dam totul din noi pe scena. Va multumim.”, au punctat artistii.

Dirty Shirt Rockstadt Extreme Fest 2015
(Foto: Catalin Ilnitchi)
 

Dirty Shirt le-a mai pregatit fanilor o surpriza, care va fi dezvaluita in curand!

Anul 2015 a fost unul foarte bogat pentru trupa de Crossover Folklore Metal. Nu numai ca aceasta a lansat un nou album, cel de-al treilea din cariera, „Dirtylicious”, aparut in data de 26 aprilie 2015, care s-a bucurat de recenzii exclusiv pozitive, atat la nivel local cat si international, dar a devenit endorser oficial Washburn si Randall.

Mai mult, turneul national al formatiei, „Dirtylicious Tour”, care i-a dus pe trupeti in 9 dintre cele mai mari orase din Romania, a fost sustinut de Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima si singura trupa din Romania care s-a bucurat de acest sprijin), fapt ce le-a permis artistilor o productie exceptionala, care a fost laudata de autorii cronicilor de evenimente, si nu numai.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase si includ un turneu international, despre care va vom oferi detalii pe masura ce acestea apar.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia „My Art”. Videoclipul contine imagini inedite din turneul „Dirtylicious Tour”.

Urmareste „My Art” mai jos!

Noul album, „Dirtylicious”, poate fi comandat de la acest LINK, unde fanii pot sa și asculte integral albumul. Mai mult, „Dirtylicious” poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Tracklist „Dirtylicious”

Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoţii
Dirtylicious
My Art
Căluşarii

Dirty Shirt
a castigat premiul pentru „Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 si „Best Metal Band” la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului.

Sursa: Comunicat de presa

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*