Tesla a lansat clipul piesei Miles Away

Trupa Tesla a lansat noul album live, Full Throttle Live, pe 26 mai. LP-ul include cel mai recent single al trupei, Time To Rock!, plus alte piese, toate înregistrate în august anul trecut la Full Throttle Saloon din Sturgis, South. Dakota.

Înregistrat, mixat și produs independent de chitaristul Frank Hannon și basistul Brian Wheat, acest nou album live surprinde cu adevărat trupa într-o formă pură și chiar se întoarce mai adânc spre rădăcinile lor, prin înregistrarea unei versiuni live a clasicei piese S.O.S. (Too Bad), de la Aerosmith, ca bonus track. Piesele heavy alternează cu cele hard rock, de la Miles Away până la Time To Rock!” și Cold Blue Steel. Există și piese vechi, clasice pentru Tesla, cum ar fi Changes și Lazy Days, Crazy Nights

Miles Away este piesa care deschide albumul Full Throttle Live, fiind aleasă ca single principal pentru că reprezintă trupa Tesla și sunetul mai heavy al noului album live. Miles Away este o piesă favorită a fanilor, în concert, pentru groove-ul său heavy de 6/8 și solo-ul senzațional de chitară. 

Full Throttle Live track listing:
01. Miles Away
02. Changes
03. Time to Rock
04. Breakin’ Free
05. Call It What You Want
06. Lazy Days Crazy Nights
07. Cold Blue Steel
08. Edison’s Medicine
09. S.O.S. (Too Bad)

Într-un interviu recent, Hannon a declarat despre Full Throttle Live: „Este 100% live și a fost înregistrat la Sturgis Bike Rally, care este unul dintre evenimentele grozave pe care le iubim. Are motociclete, muzică rock. și o tonă de energie. Ne place, iar noaptea în care am cântat acolo, eram în flăcări. Și cred că am surprins asta cu acest disc… ca un fulger într-o sticlă. Avem o piesă bonus, o veche melodie a trupei Aerosmith, numită S.O.S. (Too Bad), și nu cred că prea mulți oameni o știu. Practic, ne-am întors în California, ne-am așezat în garajul meu, am instalat niște microfoane și am înregistrat-o live chiar atunci și acolo. Cred că acea melodie este una dintre cele mai bune ale lor și a fost fantastic să ajung să o înregistrez.”

În septembrie 2021, bateristul, Troy Luccketta, a anunțat că „ va face o pauză” pentru a petrece timpul cu familia și prietenii. De atunci, el a fost înlocuit la concertele Tesla de Steve Brown, fratele mai mic al fostului baterist Dokken, Mick Brown.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*