Prima antologie Def Leppard este disponibilă pentru precomandă

Def Leppard
Def Leppard

Trupa Def Leppard va  publica un album de amintiri din ultimii 40 de ani: Definitely: The Official Story Of Def Leppard. Materialul, care este, în egală măsură, o lucrare memorialistică și un album de amintiri, reprezintă relatarea definitivă a istoriei ilustrate a trupei Def Leppard, acoperind 40 de ani de activitate. 

Conform informațiilor oferite de genesis-publications.com, antologia prezintă incredibila povestea a grupuluii cu ajutorul a sute de fotografii  în diverse studiouri, turnee, avioane, trenuri, mașini și pensiuni și din culise. Desigur, nu lipsește ceea ce îi caracterizează cel mai bine – extraordinarele spectacole live susținute în fața publicului din întreaga lume din 1978 până în prezent. 

Cartea cuprinde, evident, și interviuri detaliate. Fiecare membru al formației, Joe Elliott (voce principală), Rick Savage (bas și voce), Rick Allen (tobe), Phil Collen (chitară și voce), Vivian Campbell (chitară și voce), Tony Kenning (tobe), Pete Willis (chitară) și Steve Clark (chitară), povestește, pe rand, momente semnificative ale istoriei Def Leppard

Antologia prezintă fotografii din arhiva Def Leppard și peste 1.300 de amintiri, acoperind 40 de ani din istoria trupei. Toate acestea, cuprinzând scrisori scrise de mână, viniluri rare, suveniruri adunate de-a lungul timpului din turnee, set listuri, versuri, ținute de scenă, scenarii de videoclipuri, schițe de albume și articole de presă, sunt, în mare parte, preluate dintr-un album alcătuit de Cindy Elliott, mama lui Joe Elliott. Colecția de fotografii cuprinde materiale realizate de fotografi celebri, cum ar fi Ross Halfin, Mick Rock și Anton Corbijn, imagini din colecțiile personale ale artiștilor și poze realizate de fanii din întreaga lume.

Antologia Definitely: The Official Story Of Def Leppard este disponibilă deja pentru precomandă. Vor fi publicate o ediție cu copertă cartonată, o ediție limitată semnată, de colecție, precum și una de lux.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*