Tesseract lucrează la piese noi

299 vizualizări

Episodul 111 din podcastul Kscope îi aduce împreună pe gazda Billy Reeves și vocalistul formației progressive metal Tesseract, Daniel Tompkins, unde, printre altele, se aduce vorba despre materialul nou Tesseract.

„Deja avem câteva demo-uri,” confirmă Daniel. „Tesseract are un catalog de demo-uri de vreo șase ore. E destul de ironic, pentru că oamenii văd ultimul album ca fiind destul de scurt. Problema noastră e că ne ia ceva să punem piesele puzzle-ului cap la cap.”

„Sonder”, ultimul album Tesseract lansat în 2018 via Kscope, are doar 36 de minute, „Polaris” (2015) având 47 de minute, „Altered State” (2012) 51 de minute, iar „One” (2011), albumul de debut, are 55 de minute. În ritmul acesta, fanii se tem să nu se ajungă la albume de câte 10-15 minute, ținând cont de scăderea constantă a duratei.

Până aflăm ceva nou, n-avem decât să ascultăm albumele vechi și albumul solo al lui Daniel Tompkins, „Castles”, care are aproape o oră de material (undeva la 54 de minute). „Castles”, este un album care trece prin fazele unei relații, de la dorință la iubire, de la iubire la ură, de la greșeli la rezolvări, un album despre căutarea partenerului perfect și procesul prin care trebuie să treci până când reușești să-l găsești.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*