Jimmy Page va lansa „Jimmy Page: The Anthology” în decembrie

NEW YORK, NY - NOVEMBER 4: Rock legend Jimmy Page, guitarist and founder of Led Zeppelin, sits for a portrait in the Bowery Hotel in New York, NY on November 4th, 2014. Page's book, Jimmy Page by Jimmy Page, is out now. (Photo by Jesse Dittmar for The Washington Post via Getty Images.)

Lectură ce va merge mână-n mână cu „Jimmy Page By Jimmy Page”, „Jimmy Page: The Anthology” e autobiografia scrisă integral de Page, alături de fotografii exclusive care ilustrează ultimii 60 de ani. Cartea va mai conține și imagini ale unor posesii personale ale lui Page, de la chitare la costume, postere și viniluri, de la scrisori de corespondență și notițe din jurnale la fotografii nevăzute de ochii publicului.

The Limited Edition image 4

Cartea care va apărea sub tutela Genesis Publications are 384 de pagini și e disponibilă pentru precomandă pe JimmyPageAnthology.com. Acum, dacă deja ați început să vă entuziasmați, vă sfătuiesc să vă calmați puțin pentru că această care va costa în jur de $480. Vor exista doar 2500 de copii, fiecare dintre ele semnată de Page. Coperta este învelită în piele neagră și bătută cu foițe de aur, iar paginile vor avea margini aurii.

The Limited Edition image 2

Toată această capodoperă atât din punct de vedere fizic, cât și artistic, vine protejată de o cutie cu design inspirat de prima chitară electrică a lui Jimmy Page, o Resonet Futurama din 1958.

Despre carte, Page spune: Sunt chiar fascinat de cum cei de la Genesis își produc cărțile, sunt cu adevărat de calitate. Ca om care a vrut mereu să aibă propria bibliotecă, apreciez unirea atentă a paginilor și toată etica lor legată de cărți și crearea unui întreg catalog.

„Jimmy Page: The Anthology” este a doua carte a lui Page publicată de Genesis, prima fiind un succes sold out în 2010. „Jimmy Page By Jimmy Page” a fost de asemenea o ediție limitată semnată personal de Page, o autobiografie fotografică și istorie vizuală a carierei sale în calitate de unul dintre cei mai iconici chitariști din lume.

The Manuscript image 5

P.S. Încă o ocazie ratată de a-și numi cartea „Jimmy Pages” sau „Jimmy’s Page”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*