Korn – „Can You Hear Me” piesă nouă de pe „The Nothing”

Cu o săptămână rămasă până la lansarea celui de-al treisprezecelea album de studio, Korn ne oferă încă o aromă de pe „The Nothing”.

„Can You Hear Me” e a opta piesă din tracklistul de treisprezece – 13 piese pentru albumul numărul 13, hmm. Produs de Nick Raskulinecz, „The Nothing” va ajunge în playlisturile voastre pe 13 septembrie via Roadrunner/Elektra și îl puteți precomanda pe site-ul oficial al formației. De asemenea, puteți alege să luați un pachet ediție limitată care conține o copie a albumului pe CD sau vinyl cu autograf, un tricou, un mirrorboard litograph print, un pachet de cafea Korn Koffee Wired Roast și un termos în care să țineți cafeaua.

La o adunare exclusivă pentru 50 de fani Korn în zona de relaxare a birourilor LiveNations din Beverly Hills, toți membrii formației au răspuns la întrebări. S-a gustat cafeaua Korn Koffee, s-a ascultat o piesă nelansată la o pereche de căști care mergea din mână în mână. Piesa se numește „The Darkness Is Revealing”. Sursa acestor informații e Steve Appleford de la Revolver, prezent în cadrul acestei întâlniri.

Sesiunea de Q&A a început cu o întrebare legată de coperta noului album, „The Nothing”, despre care Davis spune: Mi s-a zbârlit pielea când am văzut-o. N-am crezut că cineva poate să intre în mintea mea și să ilustreze ceea ce am simțit când lucram la album. Omul din poză e agățat într-o poziție foarte incomodă.

Nu l-am văzut muncind atât de mult de când cu „Untouchables” în 2002, spune chitaristul Brian „Head” Welch despre Jonathan Davis, într-un interviu cu Jose Manging de la SiriusXM. Se implică mereu, nu mă înțelegeți greșit, dar acum are o pasiune diferită pentru că anul trecut a fost unul greu pentru el. Acum are timp, energie, durere și tocmai ce s-a prins bine de treabă.

01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*