Metal Bunker ed. IX si 1/2: Program și reguli de acces

Comunicat de presă:
În vremuri normale, comunicatul ăsta ar fi trebuit să înceapă așa: Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică din cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume”.
În vremuri normale, Metal Bunker ar fi trebuit să aibă loc în Bănie, eventual, așa cum ne obișnuiserăm, la Casa de Cultură a Studenților.
Dar vremurile nu mai sunt normale, oricât s-ar chinui unii să ni le prezinte așa. Prin urmare, Metal Bunker joacă de data asta în deplasare și merge în capitala mai mică a Olteniei, București, la clubul Quantic – 09.10.2021.

❗ Program si reguli de participare la eveniment ❗
❗ Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR.
#ACCESUL se face prin exterior începând cu ora 18:00, la intrarea din Grădina de Vară!

📜 Program eveniment:

➡️ 18:00 – Acces public
18:30 Goatrocity
19:15 Anexa1
20:00 Outlaw
21:00 – 22:00 Power from Hell

(*) Accesul este permis DOAR persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID) care se poate obtine accesand link-ul urmator -> https://certificat-covid.gov.ro/login

** Persoanele care nu îndeplinesc regulile de participare la eveniment sau din alte motive nu mai pot ajunge își pot primi banii înapoi pe bilet cu un simplu mail la contact@ambilet.ro.

Va reamintim ca in acest moment prețul unui bilet e de 60 de lei, disponibil exclusiv online in reteaua AmBilet.ro, pret valabil pana in data de 08.10.2021
Din 09.10 un bilet va costa 70 de lei si va fi disponibil doar la intrare.
Acesta este afișul final al evenimentului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*