Metal Bunker X anunță formațiile participante

Metal Bunker X
Metal Bunker X
620 vizualizări

Metal Bunker X se va desfășura în perioada 24 și 25 aprilie 2020 în Backstage, la Casa de Cultură a Studenților Craiova.
Bilete online disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro.

Metal Bunker-X
Metal Bunker-X

Comunicat de presă:

Incepem prin a promite ca nu am selectat trupele pentru debutul acestei editii dupa logourile cu un numitor comun atat de evident, dar recunoastem ca s-au potrivit de minune!
A zecea editie a micului nostru festival local se va tine in acelasi loc pus la dispozitie de Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, si anume in Backstage, in datele de 24 si 25 aprilie, cat sa nu va lasam sa respirati intre Pasti si 1 Mai.
Pachetul de trupe care face oficiile de deschidere pentru editia in curs nu e intamplator, totusi, si marcheaza inca o data colaborarea Metal Bunker cu colegii Metal Force HMC din Bulgaria si Etrurian Legion din Italia, dar si cu fratele mai mare, Romanian Thrash Metal Club, din Bucuresti.
Pentru cine nu e familiar cu formatiile, incepem prin a spune ca toate trei sunt construite pe un trunchi thrash metal dar ca cracile o iau in toate directille. De punk si black metal, in cazul Bunker 66, la old school death metal, la Infest, si cate putin din toate astea in ceea ce priveste echipa de thrash nemtesc facut in Bulgaria, Axecutor.

Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică în cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*