Luna mai aduce o noua editie a festivalului Metal Bunker

306 vizualizări

Ediția cu numărul 8 a festivalului Metal Bunker se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2019 în Backstage-ul Casei de Cultură a Studenților Craiova.

Accesul se face pe baza abonamentelor de două zile sau a biletelor de o zi, ce pot fi achiziţionate online, exclusiv prin www.AmBilet.ro după cum urmează:
– 40 lei – Abonament Early Bird (primele 50)
– 50 lei – Abonament Presale (preţ valabil în perioada 1 aprilie – 09 mai, inclusiv)
– 60 lei – Abonament Normal
(preţ valabil în ziua de 10 mai, atât online cât și la intrare)
– 30 lei – Bilet presale de o zi (preţ valabil în perioada 1 aprilie – 09 mai, inclusiv)
– 35 lei – Bilet de o zi (preţ valabil la acces, atât online cât și la intrare)
Important: număr limitat de abonamente si bilete!

Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică în cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume.

Primele doua nume anuntate pe afișul Metal Bunker VIII sunt:
Vomitor – Death Thrash Metal – Australia
Perfidious – Death Metal – Italia

Înființată în 1999, Vomitor etalează un lineup cu pedigree de zile mari, trupeții fiind legați de nume legendare, precum Bestial Warlust, Gospel of the Horns sau Portal.  Considerați, până de curând, ca fiind păstrătorii credincioși ai soundului Sodom pe Obsessed by Cruelty, Vomitor nu își limitează paleta stilistică doar la asta, ci aruncă în ”cazan” destul Sarcofago, Hellhammer, Razor și Kreator vechi, încât să te cerți definitiv cu prietenii la un concurs de genul “Descrie stilul Vomitor în maxim 3 cuvinte, dintre care unul să fie Metal”.
Într-o carieră de 20 de ani, Vomitor au în palmares 4 albume dintre care ultimul, Pestilent Death, e scos în 2018 și nu se abate nici cu un fir de păr de angajamentul făcut de trupă în 1999: nu ascultăm nimic scos după 1989! Desigur, lăsând gluma la o parte, Vomitor este acea specie rară de trupă dedicată trup și suflet metalului old school, dar cu destulă identitate încât să poată afișa cu mândrie un sound propriu, așa cum, poate doar Nifelheim, Destroyer 666 și Bewitched au mai reușit în ultimii 20 de ani.

Alături de Vomitor, pe afiș – dar și în miniturneul European pe care îl întreprind -, îi găsim pe deatherii italieni de la Perfidious, trupă foarte tânără, dar care promite să dărâme Backstageul pe noi.

Detalii despre lineup-ul complet și alte informații utile, în curând! Urmăriti pagina de event FB: https://www.facebook.com/events/761373450905089/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*