Comunicat de presa: Helheim a lansat un single nou

359 vizualizări

Pentru promovarea noului turneu “Strange Rain Tour 2019”, formația norvegiană Helheim a lansat o nouă piesă intitulată “Rignir”, extrasă de pe viitorul album care poartă același nume. Materialul discografic este planificat să apară pe piață pe data de 26 aprilie prin intermediul Dark Essence Records.

Helheim va susține două concerte, alături de Vulture Industries și Madder Mortem, în cadrul turneului “Strange Rain Tour 2019”. Primul concert va avea loc pe data de 25 aprilie în București, în Club Quantic, iar cel de-al doilea pe 26 aprilie în Cluj-Napoca, în Flying Circus.

Cu ocazia acestor show-uri, vom avea prilejul de a asculta live noul single de mai jos.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondată în 1992 de către V’gandr (bas, vocal) și H’grimnir (chitară, vocal), la care s-a alăturat şi bateristul Hrymr, iar pentru configuraţia actuală a trupei, în anul 2008 li se alătură chitaristul Noralf (guitar). Trupa a început să cânte mai întâi pe la festivaluri locale, lansând demo-ul lor de debut în 1993, distribuit doar în Norvegia.

Numele formației provine de la Helheim, tărâmul morților din mitologia nordică, iar în cei peste 20 de ani de existență, formația a lansat 9 albume de studio și 3 EP-uri.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro

Eveniment FB Bucuresti: https://www.facebook.com/events/1964600056989950/ 
Eveniment FB Cluj: https://www.facebook.com/events/301977777122769/

Eveniment organizat de Maximum Rock Romania


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*