Queens Of The Stone Age a lansat clipul piesei Negative Space

Queens Of The Stone Age continuă să se dovedească o trupă în continuă ascensiune muzicală. După ce a fost aclamată îndelung de public la multe dintre cele mai renumite festivaluri din Europa, trupa Queens Of The Stone Age a lansat, pe 4 august„ videoclipul piesei Negative Space. Piesa este inclusă în celebrul lor album In Times New Roman…

Ca și în cazul videoclipurilor anterioare recente, Negative Space a fost creat și regizat de Liam Lynch, care afirmă: „Acceptarea este singură, dezordonată și dură, mai ales când este tot ce a mai rămas. Acest videoclip are loc între sfârșit și un nou început. Sunt emoțiile disperate și pierdute, aruncate și lăsate să plutească, asemeni unui mesaj în sticlă. Nu este necesară nicio acțiune.”

Ca urmare a popularității albumului In Times New Roman…, ajuns pe locul 1 în topuri în patru țări, pe primele 3 poziții în încă șase și cu o serie de locuri 1 în SUA, Queens Of The Stone Age au început etapa extinsă din America de Nord a turneului The End Is Nero, cu invitați speciali The Armed și Phantogram. Cu mai multe spectacole deja sold out, Joshua Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman și Jon Theodore vor continua să cutreiere lumea, până la sfârșitul anului 2023.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*