Tobias Forge (Ghost): „Sunt perfecționist și obsedat de control”

Tobias Forge of the band Ghost performs at the Forum in Inglewood on Friday, November 16, 2018. (Photo by Drew A. Kelley, Contributing Photographer)
320 vizualizări

Echipa All Things Loud l-a luat pe vocalistul formației Ghost, Tobias Forge, la întrebări despre albumul lansat în urmă cu un an via Nuclear Blast, „Prequelle”.

Ceva ce probabil n-a surprins pe nimeni, Tobias admite că e perfecționist, obsedat de control și nu se gândește atât de mult la albume după ce termină înregistrările.

„Nu mă gândesc chiar așa mult la asta. Ca să folosesc un termen mai formal, mă gândesc mai mult la întregul ciclu al unui album și unde acest material ne duce în calitate de trupă și ce facem din punct de vedere al unui turneu. Deci din aceste puncte de vedere, a fost fenomenal. Acum că e pe sfârșite, văd sfârșitul ciclului, pot să mă uit în urmă și să îmi zic ‘Am făcut exact ce am intenționat să facem cu materialul acesta.’ Albumul [Prequelle] a fost foarte sincer și diferit față de ce am făcut până acum și e bine. Îmi place. Nu-l ascult, dar fac așa cu toate oricum; imediat ce am terminat de înregistrat și ne apucăm să-l cântăm live, eu nu-l mai ascult. Pur și simplu nu pot, mi se face puțin greață.”

„Știu deja ce am de făcut pentru următorul album când termin unul,” continuă Tobias. „Nu încerc să stric cheful nimănui, dar sunt chestii pe care realizezi că nu le voiai până la urmă, dar e prea târziu. Și ‘asta nu e bine’, ‘puteam face asta altfel’. Nu e neapărat ceva de genul ‘a, puteam să cântăm refrenul altfel’, e mai mult un ‘puteam să stăm mai mult pe bucata asta.’  Aud chestiile astea mereu și, vedeți voi, sunt perfecționist și obsedat de control și vreau să simt că am dat tot ce aveam în mine ca să creez ceva cât mai bun posibil. De asta ies din studio cu gândul că data viitoare voi face altceva și mult mai bine.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*