Tobias Forge intenționează ca următorul album Ghost să fie echivalentul „The Black Album” de la Metallica

547 vizualizări

Într-un interviu pentru Kerrang!, vocalistul și liderul formației Ghost, Tobias Forge, dezvăluie că intenționează ca următorul album după „Prequelle” să fie echivalentul său pentru albumul Metallica din 1991, cunoscut sub numele de „The Black Album”.

Nici n-a ajuns în studio – nici măcar n-a terminat concertele pentru 2019 – că Forge deja are totul stabilit pentru următorul material discografic al trupei. Deja știm că nu va lucra cu un producător de muzică metal și că Papa Emeritus revine.

Văd Metallica în calitate de colegi și prieteni acum, dar totuși, încă e Metallica. Eu sunt ambasador și ei președinți. Dar când mă uit la Metallica pentru influență, mă uit la ce au făcut în 1988. Noi suntem la al patrulea album, așa cum erau și ei în timpul turneului Damaged Justice. Deci următoarea oprire e Black Album.

Trebuie să faci un album responsabil, continuă Forge. Nu înseamnă că trebuie să te aștepți la riffuri. Sunt două chestii diferite – cum sună albumul și să știi cum să te poziționezi în locul potrivit la timpul potrivit. Când nu aveam nimic și stăteam într-un apartament mic care costa extrem de puțin pentru că erau scurgeri prin tavan, visul meu era să pot trăi din muzică. Când s-au născut copiii, asta a devenit și mai important.

Acum e altceva. Sunt responsabil de a le arăta soției și copiilor mei că toți acești ani în care m-au așteptat acasă au meritat. Și asta e mai mult decât banii, pentru că la finalul zilei sunt doar ceva în plus. Într-o zi, copiii mei vor crește și trebuie să fiu capabil să le arăt că tot acest timp de rockăreală a avut un motiv real.

Anul 2020 va avea un singur concert Ghost, restul timpului fiind planificat în totalitate pentru următorul album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*