Metal Church a lansat single-ul Pick A God And Prey și anunță un nou album

Metal Church 2023
Metal Church 2023

Metal Church va lansa cel de-al 13-lea album de studio, Congregation Of Annihilation, pe 26 mai prin Rat Pak Records (America) și Reaper Entertainment (Europa). Noul album marchează prima lansare de la moartea tragică a legendarului solist Mike Howe, care a murit în iulie 2021. De asemenea, marchează primul album cu noul vocalist Marc Lopes (Ross The Boss, Let Us Prey), care s-a alăturat trupei în vara lui 2022. Congregation Of Annihilation a fost produs de Vanderhoof și prezintă formația in varianta actuală cu chitaristul fondator Kurdt Vanderhoof, chitaristul Rick Van Zandt, basistul Steve Unger și bateristul Stet Howland. Noile melodii sunt o întoarcere la rădăcinile muzicale ale trupei, îndreptându-se înapoi spre vibrațiile primului album omonim și The Dark

Vanderhoof comentează: „Acest nou album începe un nou capitol al moștenirii Metal Church. Îmi place foarte mult acest album. Este o abordare nouă pentru noi într-un fel, dar și o întoarcere la începuturile trupei, ca parte a noii mișcări americane thrash metal. Acest disc conține unele dintre cele mai agresive melodii pe care le-am înregistrat. Sper că fanilor le va plăcea la fel de mult ca nouă.”

Lopes adaugă: „Sunt mai mult decât onorat să fac parte din transmiterea acestei moșteniri într-o nouă eră a trupei Metal Church. Lucrul cu Kurdt și o trupă care a fost o influență uriașă a mea în copilărie a fost o experiență suprarealistă, ca să spun cel puțin. Pentru că nu ar avea niciun rost să încerc să imit la perfecțiune ceea ce a fost deja făcut. Așa că, în ceea ce privește trecutul, am trecut la un nou capitol și iată-ne!”

Congregation Of Annihilation conține nouă piese noi și continuă să se bazeze pe sunetul lor iconic pe care trupa l-a creat cu peste trei decenii în urmă. Îmbunătățit cu conținut liric inteligent, riff-uri de chitară tunătoare și vocea agresivă a lui Marc, noul album promovează evoluția sonoră a trupei la următorul nivel. Albumul conține și două piese bonus: My Favorite Sin și Salvation.

Congregation Of Annihilation track listing:
01. Another Judgement Day
02. Congregation Of Annihilation
03. Pick A God And Prey
04. Children Of The Lie
05. Me The Nothing
06. Making Monsters
07. Say A Prayer With 7 Bullets
08. These Violent Thrills
09. All That We Destroy
10. My Favorite Sin (bonus track)
11. Salvation (bonus track)

Pe 23 martie, Metal Church a lansat primul single de pe noul album, piesa fiind intitulată Pick A God And Pray.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*