Marc Lopes, noul vocalist al trupei Metal Church

Marc Lopes
Marc Lopes

Metal Church l-au înrolat oficial pe Marc Lopes, vocalistul de la Ross The Boss și Let Us Prey. Marc Lopes preia sarcinile regretatului Mike Howe, dispărut dintre noi în urmă cu mai puțin de doi ani.

Pe 2 februarie, chitaristul Kurdt Vanderhoof a distribuit o fotografie cu Lopes pe rețelele de socializare. Fotografia e însoțită de mesajul: „Da, zvonurile sunt adevărate, este oficial! Vă rugăm să-i urăm bun venit vocalistului Marc Lopes!”

„Am audiat o mână de vocaliști și, deși toți erau grozavi, Marc a devenit rapid alegerea clară. Atât David Wayne, cât și Mike Howe aveau o calitate unică, de neînlocuit în vocile lor. Așa că nu căutăm o clonă pentru niciuna dintre ele. Ne dorim pe cineva nou, care să poată îmbrățișa trecutul și, de asemenea, să aducă ceva proaspăt și interesant. Marc aduce melodiilor o senzație clasică, dar modernă și așteptăm cu nerăbdare să lansăm noul album mai târziu în acest an!”

Pe 26 ianuarie, Metal Church a distribuit un fragment audio cu muzică nouă, ce urmează a fi lansată primăvara aceasta, prin Rat Pak Records. Vocea solistului sună ciudat de asemănător cu cea a lui Lopes. Acesta îi va lua locul lui Mike Howe, care a decadat în iulie 2021, la numai 55 de ani.

Howe a fost găsit mort la casa sa din Eureka. Potrivit TMZ, cauza oficială a morții a lui Howe a fost stabilită a fi asfixia din cauza spânzurării. În septembrie anul trecut, Kurdt a declarat că nu a procesat încă moartea lui Howe. „Nu-mi pot imagina ce trebuie să simți, să ajungi la concluzia că sinuciderea este singura ta opțiune. Și pentru că era ca un frate pentru mine, să aflu că suferea atât de mult și că este prea târziu să încerc să-l ajut este ceva ce nu pot încă procesa.”

Kurdt a continuat spunând că va exista un nou album Metal Church în 2023. „Am scris un nou album, iar Mike și cu mine tocmai începusem înregistrările.”, a explicat el. „Așa că aveam foarte mult material la îndemână. Vreau să finalizez albumul în cinstea lui. Am mai scris material suplimentar și acesta merge într-o direcție mai agresivă.”

La acea vreme, Kurdt a spus că el și colegii săi de trupă „țin cont” de identitatea noului vocalist. Cu toate acestea, el a dezvăluit: „Nu am ales o clonă Mike Howe sau o clonă David Wayne. Am decis să abordăm viitorul ca pe un nou capitol din cariera trupei. Cred că fanii chiar vor aprecia.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*