James Hetfield, din nou la dezintoxicare

Turneul Metallica din Australia și Noua Zeelandă s-a amânat datorită faptului că Hetfield revine la dezintoxicare, încercând încă o dată să scape de problema cu alcoolul.

Pe 27 septembrie, vineri, formația a anunțat că, „din păcate”, James reia tratamentul: Ne pare incredibil de rău să ne informăm fanii și prietenii că suntem nevoiți să amânăm turneul din Australia și Noua Zeelandă. După cum mulți dintre voi știu, fratele nostru James se luptă cu dependența de mulți ani. Acum, din păcate, a trebuit să reia un program de tratament pentru recuperare.

Ne dorim cu adevărat să venim în partea voastră de lume imediat ce ne permite sănătatea și programul. Vă anunțăm. Din nou, suntem devastați că v-am încurcat pe mulți dintre voi, mai ales pe cei mai loiali fani ai noștri care parcurg distanțe destul de mari pentru a ne vedea. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul pentru James și, ca de obicei, mulțumim că faceți parte din familia Metallica.

Trupa a mai spus și că fanii își vor primii banii pe bilete înapoi 100%, atât biltele normale, cât și Enhanced Experience și Black Tickets.

Hetfield se luptă cu dependența de alcool de aproape 20 de ani, prima dată fiind pe punctul de a-și pierde familia din cauza acestei probleme dacă n-ar fi mers la dezintoxicare. Într-un interviu cu Joe Rogan la „The Joe Rogan Experience” din 2017, James povestește despre acea perioadă din viață, spunând că soția aproape l-a dat afară din casă, spunându-i că terapia nu-i de ajuns; trebuie să se ducă într-un loc special pentru așa ceva.

Mai multe despre dependența lui Hetfield se pot afla din documentarul „Some Kind Of Monster” din 2004.

WorldWired ar fi fost prima vizită Metallica în Australia din 2013 încoace, iar în Noua Zeelandă din 2010.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*