Within Temptation headliner în cadrul festivalului Way Too Far Rock Festival (Bistrița)

Within Temptation
Within Temptation

Organizatorii Way Too Far Rock Festival anunță că festivalul va avea loc la Bistrița în perioada 27-29 august 2021, conform comunicatului de mai jos:

Trupe confirmate: Within Temptation, Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Infected Rain, Chaos Magic, Implant pentru Refuz, Dash The Effort, Hthethemeth și E-an-na.

Biletele și abonamentele disponibile prin www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
 99 lei Early Bird abonament 3 zile (pret valabil pana pe 25 iulie 2020)
170 lei Presale  abonament 3 zile – TBA
250 lei Abonament Regular 3 zile –  TBA

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF a început cu o serie de evenimente –manifest, inițiate de către echipa unei publicatii locale (Observator de Bistrița-Năsăud) ca o alternativă la o societate excesiv consumeristă. WTF este conceptul care descurajează mediocritatea, lipsa valorilor artistice și culturale, promovând tipologia umană care este marcată de libertate și creativitate. WTF a început cu o serie de concerte rock indoor care au adus pe scena din Bistrița, pentru prima dată, trupe de mainstream: Phoenix, The Mono Jacks, Vița de Vie, etc. , dar si trupe din underground-ul autohton.

În urma acestui istoric, în vara anului 2017, a avut loc, pentru prima dată, un festival rock de amploare în Bistrița-Năsăud, în parcarea complexului Wonderland.

Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului care a pus în valoare și locația generoasă din preajma pârtiei de schi, oferind obiectivului un aspect pozitiv. Festivalul și-a creat rapid o identitate, pe plan național, recrutând un public elevat din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor.

De asemenea, festivalul a fost intens mediatizat în toate publicațiile de timp liber din România și a fost inclus pe lista festivalurilor recomandate.

În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pună întrebări despre sistem, WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie. Ediția din 2019 a luat amploare având pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, aproape toate trupele rock importante din România, dar și trupa americană Crazy Town.
WTF Rock Festival este un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*