Within Temptation revine în România după șapte ani! Va cânta la Bistrița, la WTF – Way Too Far Rock Festival

2.740 vizualizări

După Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania), următoarea destinație a trupei Within Temptation, în turul din această vară, este Bistrița, la a patra ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival. Gotthard, Katatonia, Alternosfera, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Sinoptik, E-an-na și alte trupe completează line-up-ul acestei ediții.

WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!

WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei – brand-ul județului. Are loc în perioada 26-28 august în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună . Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au  cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară.  #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de festival sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!  Mai multe detalii  găsiți pe site-ul oficial al festivalului, https://wtfrockfest.ro/

PRODUCȚIE
Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare,  cu 3 scene și  echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock  din lume.

CE POȚI FACE LA FESTIVAL
Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura  în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva  a evenimente pline de adrenalină:, cum ar fi un Show Monster Truck sau zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicoptere.

FOOD & DRINK
Zona de food, drink & coffee  a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.

CAMPING
Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.

Programul pe zile

26 august
Revolver
7 Pași
Hteththemeth
Implant pentru Refuz
Dirty Shirt
Gotthard

27 August
NOR
Dash the Effort
Magnetic
E-an-na
Sinoptik
Katatonia

28 August
Viper Soup Complex
Aether
Transylmania
Project Renegade
Alternosfera
Within Temptation

Bilete online disponibile prin: AmBilet.ro

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*