Dirty Shirt oferă posibilitatea unei trupe de a cânta în deschiderea concertului lor de la București

Dirty Shirt
Dirty Shirt (Foto: Ciprian Vlăduț)
1.866 vizualizări

După un recital fenomenal susținut la ediția din 2022 a festivalului HellFest, în fața a peste 15 mii de spectatori și după o participare la Pol’and’Rock Festival 2022, care se anunță deja a fi incendiară, maramureșenii de la Dirty Shirt revin la București pentru un eveniment cu totul special.

Evenimentul va avea loc, vineri 16 septembrie 2022, la Quantic Club.Di

Biletele online au fost puse deja în vânzare prin www.AmBilet.ro, iar primele 50 de bucăți au un preț special!

Eveniment recomandt de Rock FM.

Pentru a-și arăta susținerea față de formațiile tinere, aflate la început de drum, Dirty Shirt oferă posibilitatea unei trupe de a cânta în deschiderea concertului lor de la București printr-un concurs public, după cum urmează:

– Inscriere: formațiile interesate sunt rugate să trimită până la data de 31 iulie 2022 un presskit la: stiri@maximumrock.ro.
– Votul publicului: prima etapa de selectie va fi realizata pe baza votului public, printr-un sondaj publicat pe grupul Facebook oficial al formatiei Dirty Shirt (Dirty Shirt Family): https://www.facebook.com/groups/1582265578516488. Un singur vot pe persoana este permis (prin ID Facebook), insa o persoana poate vota mai multe trupe preferate (vot ne-exclusiv). Primele 3 formatii se califica in finala. Data limita pentru votare este 31 august 2022, votul fiind „inghetat” la miezul noptii (ora 24:00)

– Castigatorul va fi ales de membrii formatiei Dirty Shirt din cei 3 finalisti, rezultatul se va publica cel tarziu luni 3 septembrie

Lista următoarelor concerte la care Dirty Shirt va participa în România este disponibilă aici: https://www.ambilet.ro/dirtyshirt/ 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*