Within Temptation anunță albumul Bleed Out și lansează piesa de titlu

Within Temptation, renumita trupă symphonic metal din Olanda, va lansa al optulea album de studio, Bleed Out, pe 20 octombrie, lansat prin intermediul casei de discuri a grupului, Force Music Recordings. Videoclipul muzical oficial pentru piesa de titlu a LP-ului tocmai a fost lansat.

Bleed Out reprezintă încă un salt îndrăzneț înainte. De la riff-uri contemporane, puternice și djenty la melodii pline de avânt ce-și păstrează rădăcinile simfonice, Within Temptation a creat o călătorie sonoră care îmbină diverse stiluri muzicale și teme provocatoare. Acesta este un album pe cât de epic, pe atât de neclintit, iar acum, mai mult ca niciodată, demonstrează că trupa nu se teme să ia poziție față de problemele societății contemporane.

De la începutul războiului din Ucraina, Within Temptation și-au redirecționat atenția de la emoțiile personale și subiectele sociale, la abordarea nedreptăților globale și reflectarea stării tumultoase a lumii.

Solista Sharon Den Adel afirmă: „Războiul din Ucraina ne-a influențat foarte mult. Ca artiști, suntem inspirați de ceea ce se întâmplă în lume. Suntem povestitori și, ca ființe umane, acestea sunt lucruri despre care ar trebui să vorbim.”

În timp ce piese precum Wireless și We Go To War scot în evidență agresiunea din Ucraina și în alte zone de război, piesa de titlu în sine abordează situația femeilor care luptă pentru drepturile lor în Iran după uciderea Mahsei Amini.

Den Adel explică: „Am trăit în Yemen când eram copil. Părinții mei au locuit în mai multe țări din Orientul Mijlociu și i-am vizitat mult când au fost acolo. Este o lume diferită. Datorită timpului pe care l-am petrecut acolo, Mă simt conectată cu acea parte a lumii. Am fost incredibil de impresionată de curajul tinerelor de acolo care și-au ars eșarfele, știind că vor fi aruncate în închisoare sau mai rău. Este sfâșietor.”

Albumul abordează, de asemenea, problemele complexe legate de dreptul femeii de-a alege, în single-ul Don’t Pray For Me și pe tot parcursul, acest focus pasionat se reflectă în intensitatea muzicii. Îmbrățișând o nouă eră de explorare muzicală și profunzime lirică, Within Temptation au depășit granițele, au demonstrat un nou nivel de evoluție artistică, proclamând cu pumn în aer convingerilor lor morale.

Bleed Out track listing:
01. We Go To War
02. Bleed Out
03. Wireless
04. Worth Dying For
05. Ritual
06. Cyanide Love
07. The Purge
08. Don’t Pray For Me
09. Shed My Skin (feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You
Bleed Out va fi lansat în mai multe formate fizice și pe toate platformele de streaming, prin intermediul propriei case de discuri, Force Music Recordings, într-un joint venture cu Bertus Distribution pentru distribuție la nivel mondial și Amped Distribution pentru SUA și Canada.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*