Concert acustic Vita de Vie la Gradina Verona

Joi, 15 august, de la ora 19:30, Gradina Verona din Bucuresti este locul unde veti vrea sa fiti! Seria de concerte acustice de pe timpul verii continua, iar invitati vor fi de aceasta data VITA DE VIE – reteta perfecta pentru o seara eleganta cu spirit rock!
Dupa ce au debutat conceptul prin doua concerte sold-out la Opera din Bucuresti si la Filarmonica din Timisoara, Vita de Vie au lansat in aceasta primavara un album Acustic ce insumeaza intreaga lor istorie de 16 ani si ne-o prezinta intr-o forma speciala, esentializata, de o bogatie melodica impresionanta. Vita de Vie – acustic inseamna o redescoperire a sufletului din spatele compozitiilor formatiei, o experienta simpla, intensa, departe de iuresul si de zgomotul existentei de zi cu zi.
Joi, 15 august, Vita de Vie vin la Gradina Verona pentru a imparti cu voi din starea de spirit pe care o presupune conceptul Acustic – calm, simplitate, eleganta si multa, multa pasiune. De neratat!
Viţa de Vie – Ce contează (acustic)

Viţa de Vie – Basul şi cu toba mare (acustic)

Concertele acustice de la Gradina Verona au loc pe parcursul verii, cei mai importanti artisti romani de rock, indie şi jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! Un eveniment organizat de catre Overground Music si Carturesti si cantat de Radio Guerrilla.
Joi, 15 august
Viţa de Vie – acustic
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:30
intrare: 30 lei
Viţa de Vie – acustic:
Adrian Despot – voce, chitară
Sorin Pupe Tănase – tobe
Cezar Popescu – chitară
Adrian Ciuplea – bass
cu:
Mandela Gajol – flaut
Mihai Ardelean – clape
Youtube: http://youtube.com/vitadevieofficial

Sursa: Comunicat Overground Music


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*